Aannemers, adviseurs en architecten

Bent u aannemer, adviseur of architect? Ook dan kunnen wij een belangrijke rol voor u spelen. De luchtkanalen van BIMair zorgen voor een efficiëntere bouw, een minimum van faalkosten en een productieve en hygiënische werkomgeving. 

Een adviserende rol in het voorproces

Calculaties of een begroting op voorhand​​

Als aannemer voldoen aan SROI

Een adviserende rol in het voorproces

BIMair kan in het voorproces een belangrijke, adviserende rol spelen. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor aannemers, adviseurs en architecten:

  • U ontvangt offertes in korte tijd met precieze calculatie
  • Wij kijken uw tekeningen luchttechnisch na
  • Wij kunnen adviseren over drukverlies en geluidsberekening  

Calculaties of een begroting op voorhand? Geen probleem!

Met een paar drukken op de knop kan BIMair tekeningen overnemen waardoor er op voorhand een calculatie gemaakt kan worden. En dit alles geheel digitaal. Daarnaast kunnen wij samen kijken naar kostenbesparende maatregelen en/of aanpassingen, zoals het minimaliseren van de bouwhoogte. 

Als aannemer voldoen aan SROI

Wanneer u aannemer bent, is het een voorwaarde om SROI (Social Return on Investment) op te nemen in uw aanbestedingen. Dit heeft als doel om extra werk(ervarings)plaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door samen te werken met BIMair voldoet u automatisch aan deze eis, doordat wij een sociale onderneming zijn. Lees hier meer over SROI

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat BIMair voor u kan betekenen of wilt u meer weten over onze ronde of rechthoekige luchtkanalen? Of wilt u advies, een tekening of inzicht in de mogelijke kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Neem hier contact op