Luchtkanalen

Of u nu projectleider, architect of installateur bent: binnen de bouw zijn de juiste luchtkanalen essentieel. Natuurlijk zijn een snelle levering, kanaalwerk van de beste kwaliteit en een transparant productieproces daarbij belangrijke factoren. Luchtkanalen zijn de basiselementen voor een ventilatiesysteem of luchtbehandelingssysteem. En dat staat bij BIMair centraal. 

Soorten luchtkanalen

Bij BIMair kunt u terecht voor verschillende soorten kanaalwerk: ronde luchtkanalen en rechthoekige luchtkanalen. Dus of u nu op zoek bent naar standaard ronde maten of juist een oplossing wilt voor uw specifieke wensen, het kan bij BIMair.  

BIMair is een unieke leverancier in Europa wanneer het gaat om lange luchtkanalen. Wat ons uniek maakt, is dat wij kanalen van 800 tot en met 3000mm lang kunnen produceren. Wij zitten niet vast aan de vaste afmeting van 1500mm, zoals bij onze concurrenten. Dit maakt ons een sterke speler op het gebied van klimaatbeheersing. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing! Naast kanaalwerk is het tevens mogelijk om installatie- en montagetekeningen of ophangbeugels op maat te laten leveren. Dit is waar alle andere productiebedrijven ophouden en BIMair doorgaat. Klimaatbeheersing van A tot Z!

Ronde luchtkanalen

Rechthoekige luchtkanalen

Specials

Specials 

Naast ronde en rechthoekige luchtkanalen kunt u bij BIMair tevens terecht voor diverse specials, zoals dempers en dakkappen. De luchtkanalen van BIMair worden standaard geproduceerd van gegalvaniseerd plaatstaal, maar kunnen op aanvraag ook geproduceerd worden van aluminium of RVS. 

Wilt u meer informatie over de luchtkanalen BIMair? Neem dan contact met ons op!