Automation & innovation: BIMair

Vanuit onze geautomatiseerde fabriek in Assen produceren wij ronde luchtkanalen, rechthoekige luchtkanalen en specials voor diverse branches. Dus wat voor kanaalwerk je ook nodig hebt: bij BIMair wordt het van A tot Z geproduceerd.

Waarom BIMair?

#
#

Zoals u het wilt

We leveren bij BIMair altijd op de juiste plek. Door het gebruik van karren leveren we waar u moet monteren. Daarnaast leveren we wanneer u eraan toe bent, door de transparantie in ons productieproces. Door het inlezen van (bouw)tekeningen leveren we altijd het juiste product en weten we precies wat u nodig hebt. 

SROI

Aan de ene kant is het lastig goed personeel te vinden, aan de andere kant zijn er een hele hoop gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar speelt BIMair op in. BIMair staat garant voor sociaal ondernemen. 

Hoge kwaliteit

BIMair garandeert u dankzij de nieuwste machines altijd voor producten van hoge kwaliteit. Kanaalwerk met een hoge luchtdichtheid en van de beste maten om efficiĆ«nt te monteren. Een goed voorbeeld is het feit dat we bijvoorbeeld kanalen leveren van wel 3 meter lang.

Wat maakt BIMair uniek

Geautomatiseerde processen

Geautomatiseerde processen

QR codes

QR codes

Luchtdichtheid

Luchtdichtheid

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze rechthoekige luchtkanalen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen